Kurs 28: Låtskriverkurs

Låter, låtskrivere og låtskriving – Kreativitet, metode og kontekst

Vi har gleden av å invitere deg til et unikt låtskriverkurs ledet av den anerkjente norske artisten, musikeren, låtskriveren og plateprodusenten Askil Holm. Kurset vil gi deltakerne på kurset en enestående mulighet til å lære fra en spellemannspris-vinnende låtskriver som har markert seg både nasjonalt og internasjonalt.

Dette kurset gir deg sjansen til å dra nytte av Holms omfattende erfaring og innsikt i låtskrivingens verden. Gjennom praktiske øvelser, diskusjoner og veiledning vil deltakerne få et dypere innblikk i låtskrivingsprosessen, kreativ utfoldelse og strategier for å navigere i låtskriverbransjen.

Påmeldingsfrist: 4. september.
Antallsbegrensning: 20 deltakere.

Askil Lænd Holm er kjent for sitt arbeid som soloartist og som medlem av den velkjente gruppen Lind, Nilsen, Fuentes & Holm. Med base i Kristiansand, har han vokst fram som en sentral skikkelse innen musikkbransjen. Han har ikke bare utmerket seg som utøver, men også som en dyktig låtskriver og plateprodusent.

Holm har vært en av initiativtakerne og gründerne bak det innovative Bachelorstudiet i Låtskriving og artist ved Universitetet i Agder (UiA), som så dagens lys i 2015. Han har også vært en drivende kraft bak opprettelsen av masterstudiet «Songwriting,» som startet høsten 2018. Gjennom disse studiene har han delt sin lidenskap for låtskriving, entreprenørskap og bransjekunnskap med kommende generasjoner av musikere.